Тісто для піци з сухими дріжджами

Тісто для піци із сухими дріжджами розігріти до

Інгредієнти

Дріжджі сухі — 5 г

Борошно пшеничне — 2 склянки

Соняшникова олія — 1 ст.л.

  • 271 кКал
  • 1 ч.

Процес приготування

Класичний рецепт тіста для піци — дріжджі, борошно, вода і сіль. Саме таке правильне тісто ми сьогодні й приготуємо. Злегка урізноманітнимо склад соняшниковою олією.

Від цього наш колобок стане ще ніжнішим та еластичнішим. Домашнє дріжджове тісто на піцу на сухих дріжджах замішується буквально за 15 хвилин.

Досить купити ці самі сухі швидкодіючі дріжджі. Ще потрібно взяти пшеничне борошно, теплу питну воду, сіль і соняшникову олію.

Насипте в миску борошно. Додайте в борошно сухі дріжджі. На піцу дріжджі не потрібно розпускати у воді.

Воду додамо відразу за дріжджами. Її необхідно використовувати тільки в теплому вигляді. У гарячій воді дріжджі гинуть, а з холодною — сповільнюється процес бродіння.

Слідом додамо соняшникову олію. Замісити м’який колобок.

Швидке тісто для піци з сухими дріжджами готове!

Розділимо колобок на дві частини. Розкачаємо з тіста круглий корж. Розмістимо її на нижній частині роз’ємної форми. Основу підпилимо борошном. Для розкочування також використовуємо борошно.

Тепер про піцу. Варіантів для начинки може бути так багато, що не вистачить пальців на руках. Зупинимося на інгредієнтах економ-класу.

Ми ж допускаємо, що нашу піцу зможуть спекти школярі та студенти. Знадобляться: томатний соус, копчена ковбаса, помідори, «Російський» сир, чорні оливки.

Змастимо тісто томатним соусом.

Розподілимо силіконовим пензлем по поверхні.

Доповнимо ковбасою та помідорами.

Ковбаса і помідори посипаються тертим сиром.

Потім чорні оливки, розділені навпіл.

Шкільна піца відправляється в розігріту до 240C духовку на 10 хвилин. Ура! У мене все готово!

Швидке тісто для піци з сухими дріжджами візьмемо в скарбничку простих домашніх рецептів. Ага?

Джерело інформації: сайт https://tururutu.icu/

Related Posts