Піца з шинкою покроковий фото рецепт

Фото піци з шинкою та солями

Фото піци з шинкою і солями. Цю піцу я готував на деку саме тому шматочки піци зображені на фото квадратні. Ну а робилася піца просто. Спочатку готували тісто на основі кефіру, потім тісто розкочували на деку, змащували соусом на основі кетчупу і майонезу, після чого на тісто викладали шарами шинку, сир, помідори, солі, зелень петрушки, а наприкінці всю піцу рясно посипали сиром, і її відправляли запікатися у попередньо розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин. Хто бажає спробувати відтворити зображену на фото піцу з шинкою, ось рецепт.

Інгредієнти

  • Шинка — 250 гр.
  • Солями — 100 р.
  • Помідор — 1 шт.
  • Сир — 200 гр. (італійці використовують сир моцарелла, ну а я взяв «Російський»)
  • Петрушка — кілька гілочок
  • Маслини без кісточок — 1/3 банки
  • Кетчуп, майонез — для соусу (за бажанням)
  • Перець чорний мелений — за смаком

На тісто для піци

  • Тепла вода — 1 склянка.
  • Рослинна олія — 1/4 склянки.
  • Дріжджі швидкодіючі — 3 ч. ложки
  • Цукор — 2 чайні ложки
  • Сіль — за смаком
  • Борошно — 3,5 склянки.

рецепт піци

Рецепт піци з шинкою, сиром, солями та помідорами. Приготування піци з шинкою починається з замісу тіста, далі, тісто тонким шаром викладається на деко, тісто змащується соусом (кетчуп і майонез) і на нього шарами викладаються всі інгредієнти піци.

Приготування піци з шинкою я почав із приготування тіста, рецепт якого можна взяти тут: Тісто для піци (дріжджове на кефірі). Ну а далі, йде підготовка всіх інших інгредієнтів для нашої піци, і власне, сам процес приготування піци.

Оскільки єдина кругла форма для піци в мене в цей момент була зайнята в приготуванні іншої піци, рецепт якої я опишу пізніше, я вирішив, щоб не втрачати час даремно, приготувати піцу з шинкою на деку. Описую як готував.

рецепт піци

Якщо ви ніколи не експериментували з запеченим камамбером, порада — почніть з рецепту на https://razomv.top/kamamber-iz-grusheju-nizhna-garmonija-za-osoblivim.html. Там детально описано, як вибрати ідеально стиглий сир, які сорти груш найкраще підходять для цієї страви, і як досягти того самого моменту, коли камамбер стає повітряно-кремовим, але не втрачає форму. Це простіше, ніж здається на перший погляд!

Шинку нарізаємо спочатку кругляшами по 0,5 см., потім, кругляші, нарізаємо скибочками по 0,5 см, потім скибочки нарізаємо кубиками по 0,5 см.

рецепт піци

Помідор нарізаємо подрібніше,

рецепт піци

Потім, отримані шматочки томату відправляємо на сито, щоб позбутися зайвої вологи. Може воно й не потрібно було робити, але я подумав, що зайва волога в моїй піці з шинкою зовсім ні до чого..

рецепт піци

Пару гілочок петрушки обскубуємо, т.е. відокремлюємо зелену частину від стебел,

рецепт піци

Далі, укладаємо тісто на деко або на форму для піци, дуже тонко нарізаємо солямі, натираємо сир на крупній тертці, змішуємо 4 столові ложки кетчупу з однією ложкою майонезу (це й буде наш соус для піци), нарізаємо на 3 або 4 частини кільцями кожну маслину, і отримуємо все що потрібно для приготування нашої піци…

рецепт піци

Намазуємо тісто невеликою кількістю соусу з майонезу і кетчупу (за бажанням), після чого, рівномірно викладаємо по всій поверхні тіста кубики шинки,

рецепт піци

Посипаємо шинку невеликою кількістю (приблизно 1/4) натертого сиру,

рецепт піци

Рівномірно, викладаємо нарубані шматочки помідора,

рецепт піци

Рівномірно розподіляємо по поверхні піци тонко нарізані шматочки солямі, і шматочки нащипаної зелені петрушки

рецепт піци

Додаємо до піци кільця маслин, трохи перчимо свіжомеленим чорним перцем,

рецепт піци

Засипаємо частиною сиру, що залишилася, і

рецепт піци

Відправляємо нашу піцу з шинкою запікатися в попередньо розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин (точний час і метод приготування визначайте виходячи з особливостей своєї духовки)!)

рецепт піци

Після закінчення зазначеного часу наша піца з шинкою, помідорами і солями повністю готова, і її можна нарізати на шматочки і подавати на стіл! смачного, і удачі в приготуванні рецепта піци з шинкою і сиром!

Примітки до рецепта

Піца, приготована на деку, нарізається квадратними шматочками! Я, звісно, вірю, що ви й самі про це здогадаєтеся, але все ж..

Related Posts