
Ви любите стейки зі свинини? Соковите м'ясо, хрустка скоринка. Від однієї згадки течуть слинки. А чи знаєте ви, що посмажити стейки зі свинини в мультиварці простіше простого?
Для приготування стейків нам знадобиться
- свинини — десь із пів кілограма
- сіль, перець, приправи
Для панірування: куряче яйце, сметана, ложка борошна
Як приготувати стейки зі свинини
Підготовлюємо свинину. Миємо, ріжемо її на порційні шматки.

Беремо кожен шматочок, накриваємо пакетом і відбиваємо кухонним молотком. Таким чином.

Як приготувати торт із медових пряників, який здивує ваших гостей? Відповідь на це питання та багато інших порад знаходяться https://olenkinblog.icu/tort-iz-medovih-prjanikiv.html, де ви знайдете все для ідеального результату.
Ось такі свинячі відбивні шматочки вийшли.

Свинину посолимо, поперчимо. Можна замаринувати в приправах.

Готуємо кляр із яйця, сметани та борошна, добре збиваємо.

Обваляємо свинячі стейки в клярі.

Наливаємо в мультиварку кілька ложок рослинної олії, вмикаємо режим випікання на 40 хвилин і обсмажуємо свинячі відбивні з кожного боку по 20 хвилин.

Ось наші стейки зі свинини вже посмажилися.
Прикрашаємо страву та подаємо до столу. Смачного!

Як гарнір можна подати броколі на пару.