Сьогодні приготуємо на вечерю м'ясну запіканку в мультиварці. Готується вона дуже легко і просто. Зробимо ми її з м'ясного фаршу з додаванням вермішелі.
М'ясна запіканка https://domosait.icu/ є корисною та ситною стравою, яку можна подавати як на обід, так і на вечерю. Особливо соковитою і ніжною вона виходить, якщо приготувати її в мультиварці. Та й мороки набагато менше, ніж при приготуванні котлет. А якщо ще й фарш є готовий, то взагалі жодного клопоту.
Інгредієнти для приготування запіканки з фаршу в мультиварці:
- 500 г фаршу зі свинини з яловичиною, як для котлет
- 2 курячих яйця
- ріпчасту цибулю, яку додаємо в м'ясний фарш
- трохи молока у фарш
- 100 грамів вермішелі «Павутинка»
- 200 грам сметанки
- сіль зі спеціями та свіжий кріп
Як будемо готувати м'ясну запіканку в мультиварці:
Змішуємо всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса. У тому числі й суху вермішель, відварювати її не треба.
Змащуємо чашу мультиварки олією або вершковим маслом і викладаємо отриманий фарш.
Випікаємо запіканку протягом 50 хвилин, виставляючи в мультиварці режим «випічка».
Залишаємо в спокої нашу м'ясну запіканку хвилин на 5-10. Дістаємо її з мультиварки за допомогою кошика. Запіканка з фаршу з вермішеллю в мультиварці готова!
Змащуємо сметанкою або майонезом.
Зверху посипаємо кропом і подаємо нашим улюбленим чоловікам. Смачного!