
Риба на пару в мультиварці не тільки корисна, але ще вважається дієтичною стравою. На гарнір можна приготувати овочі.
Будемо готувати на парі одночасно дві страви: тріску з квасолею. Якщо немає мультиварки, можна приготувати в пароварці.
Час приготування: 13 хв.
Калорійність: 70 ккал на 100 г
На 100 гр готового продукту:
- білки — 16.00
- жири — 0.60
- вуглеводи — 0.00
- калорійність — 69.39 ккал
Що нам знадобиться для приготування тріски
- пару медальйонів тріски
- сіль із приправами
- лимон — пара часточок
Як приготувати тріску в мультиварці
Тріску промиємо і просушимо. Посипаємо сіллю та приправами, скропимо лимонним соком. У каструльку наллємо дві склянки води, а зверху встановимо кошик для варіння на пару. Складаємо рибу в кошик-пароварку.

Вмикаємо режим «варіння на пару». Риба буде готуватися 10-13 хв.все залежить від розміру.
Тріска в мультиварці готова!

Рибу подаємо з овочами та іншими гарнірами. Смачного!
