Сьогодні будемо готувати смачні пиріжки бомбочки. Пиріжки можна використовувати як святкову закуску і подавати як у холодному, так і в гарячому вигляді.
Хрустка скоринка з часниково-сирною начинкою та помідорами — такі ласощі мало кого залишать байдужим.
Інгредієнти для тіста
- одна склянка гарячої води
- одна ч л цукру
- одна ча л солі
- соняшникова олія — чотири стіл л
- борошно — три склянки
Чим будемо начиняти:
- двісті гр бринзи
- п’ять помідорів
- два зубчики часничку
- кріп
Покроковий рецепт пиріжків бомбочок
1. Розчиняємо в склянці гарячої води сухі інгредієнти, додаємо соняшникову олію. Перемішуємо. Вводимо поступово борошно і замішуємо еластичне тісто. Даємо йому відпочити на пів годинки. А поки займемося начинкою для пиріжків.
2. Миємо помідори із зеленню.
3. Розминаємо виделкою бринзу.
Хочете спробувати щось нове? Пиріг з рибою в мультиварці – це ідеальний вибір. Детальний рецепт знаходиться на https://svashka.top/pirig-iz-riboju-v-multivarci.html, де ви знайдете всі необхідні кроки для ідеального результату.
4. Додаємо дрібно нашаткований пучок кропу, видавлений часник. Перемішуємо до однорідності
5. Розділимо наше тісто для пирогів на дві рівні частини.
6. Розкачаємо одну частину в тонкий пласт.
7. Нарізаємо помідори кружальцями.
8. Викладаємо їх на розкатаний пласт не надто близько один до одного.
9. На помідори накладаємо сирно-часникову начинку.
10. Розкачуємо другий пласт і закриваємо.
11. Склянкою потрібного розміру вирізаємо наші бомбочки.
12. Робимо так з усіма пиріжками.
13. Обсмажуємо пиріжки на сковорідці або в мультиварці на рослинній олії до золотистої скоринки.
Частину бомбочок я посмажила на сковорідці.
А частину — в мультиварці. Тут вони вийшли більш пишними, але менш рум’яними.
Смачні пиріжки бомбочки з помідорами готові! Вийшла чудова закуска на святковий стіл. Смачного! Подаємо до столу в гарячому або холодному вигляді.