Куряча грудка під шубою в мультиварці

Запечена куряча грудка в мультиварці під шубою

Хто з нас не куштував оселедець під шубою — знамениту страву, без якої майже неможливо уявити наш святковий стіл! Але, виявляється, укутати в теплий одяг можна й інші продукти. Наприклад, приготувати в мультиварці запечену курячу грудку під шубою.

Шубою у нас будуть виступати майонез, помідори і сир. Після приготування вони, завдяки розплавленому і запеченому сиру, щільно укутають курочку. Вийде справжня, щільна й апетитна шуба, в якій курячій мисці буде так затишно! Звісно, тільки доти, доки в нього не встромилися наші зуби:).

А куряча грудка, просочена майонезом і соком помідор, виходить така соковита і ніжна! І це при тому, що готувати страву зовсім просто. Спробуйте, не пошкодуєте!

Рецепт запеченої грудки в мультиварці під шубою

Інгредієнти для приготування соковитої курячої грудки в мультиварці:

  • Куряча грудка — одна-дві штучки
  • Помідори — одна-дві штуки
  • Твердий сир — кілька скибочок
  • Майонез
  • Сіль і спеції: чорний мелений перець, куркума та ін.
  • Соняшникова олія 2-3 столові ложки

Якщо ви хочете спробувати щось нове, печінкові котлети – це чудовий вибір. Відкрийте для себе рецепт на https://blogidealista.shop/pechinkovi-kotleti-v-multivarci.html, де вас чекають прості та зрозумілі інструкції.

Інгредієнти для приготування соковитої курячої грудки в мультиварці

Як приготувати курячу грудку в мультиварці під шубою

Курячу грудку промиваємо, розрізаємо навпіл і прибираємо кістки. Якщо у вас знайдеться куряче філе, тоді ще краще, не потрібно буде возитися з кісточками.

Курку натремо сіллю і спеціями. В якості спецій я використовувала всіма улюблений чорний мелений перець і куркуму. Можна використовувати спеціальні спеції для кури.

У чашу мультиварки наливаємо трохи соняшникової олії та кладемо туди курячу грудку. Обсмажуємо з одного боку протягом 20 хвилин у режимі «випічка».

Обсмажуємо курячу грудку в мультиварці

Потім курку перевертаємо.

Перевертаємо курку на інший бік і обсмажуємо в мультиварці

Змащуємо зверху курку майонезом.

Змащуємо курку майонезом

На курку кладемо кружальця помідорів, а зверху укладаємо скибочки сиру.

На курку кладемо сир

Продовжуємо готувати ще 20 хвилин. Після сигналу куряча грудка під шубою в мультиварці готова! Можна діставати і подавати гарячу, соковиту курочку до столу.

Готуємо курячу грудку в мультиварці в режимі випічка

Страва досить проста, але дуже смачна, яка нагодує всю вашу родину. На гарнір можна подати салат з огірків і помідорів із макаронами.

Related Posts